Få hjælp til vægttab med en slankekur ud fra dine personlige behov

​Drømmer du om at få hjælp til vægttab? Så kan du trygt kontakte kostvejleder Lotte Müller hos Aktiv Kropspleje. Jeg tilbyder kunder i alle aldersgrupper og med individuelle mål hjælp til at tabe sig til. Jeg holder til i Holte, men hjælper også gerne kunder fra Nærum, Virum, Birkerød og omegn med at finde en passende og effektiv slankekur.

Hvad enten du drømmer om at gennemgå et større eller mindre vægttab, så kan du med fordel kontakte mig for professionel hjælp. Jeg har mange års erfaring inden for slankekure og hjælp til vægttab, og derfor kan jeg imødekomme mange forskellige behov.

Hvilken slankekur passer til mig?

Det er svært at give et entydigt svar på, hvilken slankekur der passer til dig, idet det afhænger af mange individuelle faktorer. Lige her hos mig er du sikker på at blive taget seriøst, uanset hvad dine personlige behov og drømme er. Jeg tilrettelægger altid en individuel slankekur, som passer til dig.

Jeg fokuserer på kostomlægning, hvor du kan tabe dig ved hjælp af god og sund mad. Du får altså lavet en individuel kostplan samt en professionel kostvejledning ud fra dine behov. Jeg går meget op i at være imødekommende over for alle mine kunder, hvor jeg sætter god tid af til en dybdegående konsultation.

Kontakt mig for hjælp til vægttab

Kunne du tænke dig at få hjælp til vægttab og få en sundere livsstil, så kan du med god grund kontakte mig med det samme. Det kan også være, at du har spørgsmål om, hvad der er et sundt vægttab. Det giver jeg dig gerne mit bedste svar på.

Jeg kan kontaktes på telefon 50 91 43 84 eller på lom@aktivkropspleje.com, så hører du fra mig snarest muligt. Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig godt i mål med vægttabet. 

Kontakt mig her​

Få information om mine behandlingsmetoder eller kig forbi min klinik i Holte.
​Jeg har haft klinik i 20 år.


​E-mail: lom@aktivkropspleje.com

Telefon: 50 91 43 84

Udfyld kontaktformularen herunder, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Min adresse:

Aktiv Kropspleje v/ Lotte Müller

Øverødvej 45 C
​2840 Holte


​​CVR: 19031780

Har du spørgsmål?

E-mail: lom@aktivkropspleje.com

Telefon: 50 91 43 84

20 år med klinik​

Online booking til behandling​