5 ud af 5 stjerner på baggrund ​16 anmeldelser på Facebook og Google
​✮✮✮✮

Kostvejleder tilbyder kostomlægning med fokus på dit personlige behov

Aktiv Kropspleje har placering i Holte nær Nærum, Virum og Birkerød. Herfra udøver vi ernæringsterapi, som hjælper dig med at forebygge og forbedre dit helbred med simpel kostomlægning med hjælp fra en personlige ernæringsterapeut.

Hos din ernæringsterapeut får du:

  • En individuel kostplan
  • Vejledning i kosttilskud
  • To timers konsultation
  • Professionel kostvejledning

Hvis du døjer med forstyrrelser i mave-tarmkanalen, eksem, hovedpine eller overvægt, kan en kostomlægning være vejen ud af din pine.

Bliv klar med en kostvejleder og individuel kostplan

Kostplanen tager udgangspunkt i dine ønsker og mål, og du vil opleve både kortsigtede og langsigtede forandringer i forbindelse med en kostomlægning, som du kan nyde resten af livet. Din ernæringsterapeut hjælper dig med at finde de rigtige kosttilskud så som vitaminer og mineraler, som er behjælpelige med at fremme processen, så du får størst mulig velvære og optimal sundhed.

De typiske besøgende hos en ernæringsterapeut er kunder omkring 20-80 år, som både tæller mænd og kvinder, med et ønske om bedre velvære. Inden du kommer bliver der sendt et spørgeskema til dig, som udfyldes og tages på klinikken. Konsultationen tager op til to timer, her efter du får en skriftlig tilbagemelding.

​Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du får en personlig kostvejleder til at hjælpe dig med kostomlægning, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 50 91 43 84 eller email lom@aktivkropspleje.com.​​

Kontakt mig​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Aktiv Kropspleje v/ Lotte Müller

CVR: 19031780

​Øverødvej 45 C, 2840 Holte

Find vej med Google Maps

​Telefon: 50 91 43 84

E-mail: lom@aktivkropspleje.com

Aktiv Kropspleje v/ Lotte Müller er vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook