Kostvejleder tilbyder kostplan til vægttab og kostomlægning med fokus på dit personlige behov

Aktiv Kropspleje har placering i Holte nær Nærum, Virum og Birkerød. Herfra udøver jeg ernæringsterapi, som hjælper dig med at forebygge og forbedre dit helbred med simpel kostomlægning med hjælp fra en personlig ernæringsekspert.

Hos din kostvejleder får du:

  • En individuel kostplan til vægttab
  • Vejledning i kosttilskud
  • To timers konsultation
  • Professionel kostvejledning

Hvis du døjer med forstyrrelser i mave-tarmkanalen, eksem, hovedpine eller hjælp til vægttab, kan en kostomlægning være vejen ud af din disse.

Bliv klar med en kostomlægning og individuel kostplan til vægttab

Kostplanen tager udgangspunkt i dine ønsker og mål, og du vil opleve både kortsigtede og langsigtede forandringer i forbindelse med en kostomlægning, som du kan nyde resten af livet. Som kostvejleder hjælper jeg dig med at finde de rigtige kosttilskud såsom vitaminer og mineraler, som er behjælpelige med at fremme processen, så du får størst muligt velvære og optimal sundhed.

De typiske besøgende hos en ernæringsterapeut er kunder omkring 20-80 år, som både tæller mænd og kvinder, med et ønske om bedre velvære og en personlig og sund madplan.

Hvad koster en kostvejleder?

Første konsultation koster 1035 kr. og vil typisk tage to timer. Her vil vi gå i dybden med dine ønsker og mål. Efter noget tid vil du komme til en opfølgende samtale. Denne tager typisk en time og koster 400 kr. Her vil vi se på hvordan det er gået og om der evt. skal foretages nogle ændringer.

Inden din konsultation vil du modtage et spørgeskema, som udfyldes hjemme og sammen vil vi gennemgå besvarelsen i klinikken. Efter konsultationen får du en skriftlig tilbagemelding med den personlige kostplanlægning.

​Er du interesseret i at høre mere om priser, hvordan du får en personlig kostvejleder til at hjælpe dig med kostomlægning eller har andre spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os på telefon 50 91 43 84 eller email lom@aktivkropspleje.com.​​​

Kontakt mig her​

Få information om mine behandlingsmetoder eller kig forbi min klinik i Holte.
​Jeg har haft klinik i 20 år.


​E-mail: lom@aktivkropspleje.com

Telefon: 50 91 43 84

Udfyld kontaktformularen herunder, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Min adresse:

Aktiv Kropspleje v/ Lotte Müller

Øverødvej 45 C
​2840 Holte


​​CVR: 19031780

Har du spørgsmål?

E-mail: lom@aktivkropspleje.com

Telefon: 50 91 43 84

20 år med klinik​

Online booking til behandling​