Behandling af sportsskader gennem sportsmassage

Hos Aktiv Kropspleje i Holte nær Birkerød, Nærum og Virum, får du hjælp til at komme over dine sportsskader. Det kan næsten ikke undgås at få nogle knubs ind i mellem, når man dyrker sport.

Vi hjælper dig klar igen med en professionel behandling af sportsskader. Hos os deltager du selv i nogle bestemte træk under sportsmassagen, som bidrager til at løsne eventuelle spændinger.

Har du en sportsskade?

Sportsskader er noget alle kan pådrage sig. Er uheldet ude, er det rart at vide, hvor man kan henvende sig for at komme på benene igen. Det er også en fordel at komme sportsskader i forkøbet ved at gå ind og forebygge skaderne med eksempelvis massage.

Hvis du træner op til noget bestemt, kan vi hjælpe dig med at forebygge sportsskader, så du ikke skal bekymre dig om sportsskader undervejs i din træning. En sportsmassage løsner musklerne op og medvirker til at reducere risikoen for skader under næste træning.​

Få en fast aftale til behandling af sportsskader

Hvis du ønsker det, kan vi lave en fast aftale, så du ved, hvornår din behandling af sportsskader ligger i forhold til din træning.

​Ring til os på telefon 50 91 43 84 eller send en e-mail tillom@aktivkropspleje.com for at få hjælp ved sportsskader. Så finder vi sammen en tid, der passer dig.​

Kontakt mig her​

Få information om mine behandlingsmetoder eller kig forbi min klinik i Holte.
​Jeg har haft klinik i 20 år.


​E-mail: lom@aktivkropspleje.com

Telefon: 50 91 43 84

Udfyld kontaktformularen herunder, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Min adresse:

Aktiv Kropspleje v/ Lotte Müller

Øverødvej 45 C
​2840 Holte


​​CVR: 19031780

Har du spørgsmål?

E-mail: lom@aktivkropspleje.com

Telefon: 50 91 43 84

20 år med klinik​

Online booking til behandling​