​Anbefalinger

Value for money - hårdt arbejde, der virker!

"Jeg oplevede Lottes 'magiske' hænder første gang for 14 år siden, da jeg var så heldig at hun var et jævnligt massagetilbud på min daværende arbejdsplads DTU. Jeg var den gang i starten af 30'erne og havde næsten dagligt smerter over lænden når jeg vågnede om morgenen og døjede også med skulder- og nakkesmerter i ny og næ. Lottes "massage" og de få øvelser jeg skal lave hjemme, afspænder min krop og har derfor fuldstændigt fjernet problemet med lænden og jeg har meget sjældent skuder- eller nakkesmerter.

​Da jeg ifm en hjernerystelse i 2013 også fik piskesmæld, var det Lotte der løste dette problem, så smerterne hurtigt forsvandt. Min familie og flere veninder kommer også hos Lotte når behovet en sjælden gang opstår og laver daglige 'Lotte-øvelser' - og alle giver de deres varmeste anbefalinger."

Hannah W.​

"Har en del skavanker og kommer jævnligt hos Lotte. Hun behandler hele kroppen og jeg vil ikke kunne arbejde, hvis jeg ikke kom her. Tager fra Ølstykke til Holte for at få behandling😊"

Vibeke N.

"Jeg kan kun anbefale Lotte, hun hjalp mig igennem en meget smertefuld diskusprolaps."

Heidi G.​​

"Jeg har løbende muskulære skavanker som Lotte hjælper mig af med, og deltager man også på gymnastikholdet om mandagen (som Lotte også selv underviser på) så er man virkelig godt hjulpet!!

Rie Bech.

Lotte giver ikke bare massage; man deltager selv aktivt ved at spænde musklerne og slappe dem igen. Det kan virke lidt besynderligt med det første - men for P. det virker!"

Annette Refn

"Lotte er en undværlig del af mit liv, og har været det i mange år. Lotte er unik."

Anette Schneider.​

"Igennem 2-3 år har jeg haft store rygsmerter og i de sidste 3 måneder op til at jeg - for knap 2 år siden – startede hos Aktiv Kropspleje gik jeg til massage 2 gange om måneden og kiropraktor 2-3 gange om ugen. Efter et par behandlingerne de første par uger fik Lotte løsenet godt og grundigt op for min ryg og resten af kroppen. Jeg har siden da gået hos Lotte hver 4-6 uge for at vedligeholde det og for ren velvære og har ingen smerter mere. Jeg har også fået nogle øvelser med hjem og dem laver jeg hver aften. De tager 5-7 minutter, og de gør at kroppen ikke låser.
Jeg kan på det varmeste anbefale Aktiv Kropspleje v/Lotte Müller i Holte."

Arne K.​

Kontakt mig her​

Få information om mine behandlingsmetoder eller kig forbi min klinik i Holte.
​Jeg har haft klinik i 20 år.


​E-mail: lom@aktivkropspleje.com

Telefon: 50 91 43 84

Udfyld kontaktformularen herunder, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Min adresse:

Aktiv Kropspleje v/ Lotte Müller

Øverødvej 45 C
​2840 Holte


​​CVR: 19031780

Har du spørgsmål?

E-mail: lom@aktivkropspleje.com

Telefon: 50 91 43 84

20 år med klinik​

Online booking til behandling​